Claytec edustus

Claytec tarjoaa rakentajille ja ammattilaisille rakennustuotteet savesta. Tuotevalikoimasta löytyvät rakentamisen modernit menetelmät sekä savirakentamisen historialliset rakennustavat. Kokemusta maa-aineksesta rakentamisesta ja savirakennustuotteista on yli 35 vuotta. Claytec omaa tietotaidon niin modernista rakentamisesta kuin historiallisista menetelmistä ja on pystynyt kehittämään uusia innovatiivisia tuotteita nykypäivän rakentamiseen ammentaen rakentamisen historiallista perintöä.

Claytecin tuotteet ovat huippu laatua, samoin tuki ja neuvonta. Huomaat laadun, etkä jää yksin, kun valitset Claytecin tuotteet hankkeeseesi.

Miksi savi? Savi tarjoaa paremman sisäilman laadun optimaalisella kosteuden sitomis- ja vapauttamiskyvyllään. Savituotteiden ilmastovaikutus on merkittävästi pienempi kuin vastaavien tavanomaisten rakennustuotteiden. Savirakennustuotteet tarjoavat myös mm. paremman akustiikan ja äänenvaimennuksen kuin vastaavat tavanomaiset rakennustuotteet. Savi ja luonnolliset rakennusmateriaalit tarjoavat luonnollisen kauniita ja esteettisiä tiloja, joissa sinun ja läheistesi on hyvä olla.