Referenssit

Teemme sekä asuinrakennuksia, että julkisia tiloja, niin uudiskohteita kuin saneerauksia ja restaurointeja. Materiaaleina meillä ovat puhtaat luonnon tuotteet kuten savilaastit ja savimaalit sekä luonnon kuidut sekä tietenkin puu. Lisää referenssejä löydät Instagram ja facebook sivuiltamme.

Olemme suomalainen perheyritys, joka on toiminut rakennus- ja kiinteistöalalla vuodesta 1994. 2012 alkaen olemme keskittyneet puhtaisiin, luonnollisiin rakennusmateriaaleihin, sisäilman laatuun ja uusiutuvaan energiaan, jotta rakentaminen ja rakennusten käyttö voisi aidosti olla kestävää ja rakennukset hyvinvointia edesauttavia. Meiltä löydät rakennusmateriaalit kuin myös tarvittaessa työn ja konsultoinnin.

Asuntomessukohteita, joissa olemme olleet mukana toteuttamassa sisätiloja ovat mm. 2014 Lapplin Duo, 2016 Talo Nuuka, 2017 Valkeakosken talonäyttelyn Ekompi. Julkisia kohteita, joissa olemme olleet mukana toteuttamassa sisäilmäkorjauksia ovat mm. Hankoniemen koulu sekä Pälkäneen kunnantalo. Lisäksi olemme auttaneet toteuttamaan liiketiloja mm. Ruohonjuuren myymälöissä ympäri Suomen sekä pienempien yritysten tiloja kuten eko-kampaamoja ja joogasaleja.